Системи За XVR Камери - Системи За Камери - IP камери

Системи За XVR Камери

Системи За XVR Камери или така наречените DVR рекордери, които ще намерите в тази категория отговарят на всички технически изисквания за създаване на качествена и надеждна Системи За XVR Камери.

264 компресия с два потока, наличие на мрежова функционалност и възможност за дистанционно наблюдение в реално време и преглед на запис в локална мрежа или през интернет, дистанционно управление и превключване на параметри, поддръжка на SATA твърд диск, наличност на VGA видео изход, мобилна поддръжка за телефони и PDA устройства, управление с мишка и дистанционно управление, софтуер CMS (Централна система за управление), който позволява комбиниране на множество видеорекордери, централно наблюдение и серийно управление, достъпни на различни сайтове.
Сред най-важните характеристики, от които зависи изборът на Системи За XVR Камери са: според броя на видео каналите, Системи За XVR Камери бива 4, 8, 9, 16 и 32 канала.
Метод MJPEG, MPEG-4 и H.264

Системи За XVR Камери, IP камери, DVR рекордери, XVR Камери, PAL TV система,

Системи За XVR Камери или така наречените DVR рекордери, на всички технически изисквания за създаване на качествена и надеждна Системи За XVR Камери.

MJPEG и MPEG-4 методи за компресия оценка на качеството на полученото изображение В допълнение, тези методи за компресия изискват по-висока мрежова скорост при гледане в реално време или гледане на записи през Интернет. Ето защо препоръчваме Системи За XVR Камери с H.264 компресия.
Скорост на възпроизвеждане – 25 кадъра в секунда в реално време (реално време, 25 кадъра в секунда на канал) и нереално (по-малко от 25 кадъра в секунда на канал). Скоростта на възпроизвеждане е параметър, деклариран от производителя за всички канали. Например, ако XVR е настроен на скорост на възпроизвеждане от 100 кадъра в секунда (100 кадъра в секунда) и има четири видео входа, получаваме 25 кадъра на канал; това е скоростта на възпроизвеждане в реално време за PAL TV система. . Ако Systems For XVR Cameras има 8 канала, получаваме 12,5 кадъра в секунда на канал при 100 кадъра в секунда, което причинява известно „отрязване“ на изображението по време на наблюдение в реално време.
Резолюция на възпроизвеждане са CIF (360×288), HD1 (720×288) и D1 (720×576). Резолюцията при възпроизвеждане показва разделителната способност, при която изображението, заснето от всяка камера, се възпроизвежда на монитора, свързан към Системи За XVR Камери В много видеорекордери този параметър е функционално тясно свързан със скоростта на възпроизвеждане (колкото по-висока е разделителната способност, толкова по-ниска е скоростта на възпроизвеждане).
Системи За DVR Камери с разделителна способност на възпроизвеждане D1 (720×576) при скорост на възпроизвеждане 25fps за всеки канал (в реално време осигурява високо качество на изображението при наблюдение в реално време).
Резолюция на запис – този параметър се характеризира с три основни стойности са CIF (360×288), HD1 (720×288) и D1 (720×576).
С всичко казано до тук, XVR устройство за изграждане на вашата Системи За XVR Камери.

Контакти