Системи За İP Камери - Kent Agency...

 Системи За İP Камери

Камера с интернет протокол или Системи За İP Камерие цифрови камери, използвана най-често за наблюдение и сигурност, която може да изпраща и получава данни през компютърна мрежа и интернет, за разлика от аналоговите видеокамери за видеонаблюдение (телевизия със затворена верига).

Има два вида Системи За İP Камери:

Системи За İP Камери, İP Камери, цифрови камери, IP мрежа,

Системи За İP Камери цифрови камери използвани най-често за наблюдение и сигурност, която може да изпраща и получава данни през компютърна мрежа и интернет

Централизирани Системи За İP Камери– изискват централен мрежов видеорекордер (NVR) за запис и алармиране.
Децентрализирани IP видеокамери – не изискват мрежов видеорекордер (NVR), тъй като камерите имат вградена функция за запис и могат да записват директно на флашки, твърди дискове или мрежови устройства.
Системи За İP Камерите се предлагат в резолюции от 0,3 мегапиксела (VGA) до 20 мегапиксела. Камерите с HD (висока разделителна способност) видео разделителна способност като 720p или 1080p в широкоекранен формат 16:9 стават все по-популярни.
чат с обекта, видян от потребителя. (Например, служител на бензиностанция инструктира клиент как да се самообслужва с дозатор).
Висока разделителна способност – изключително важна за разпознаването на лица.
Гъвкавост – IP камерите могат да се преместват навсякъде в IP мрежа (включително Wi-Fi).
Предаване на команди за PTZ (pan-tilt-zoom) видеокамера, използвайки само един мрежов кабел.
Криптиране и достъп – IP камерите предлагат защитен трансфер на данни чрез криптиране и достъп чрез алгоритми за сигурност като WEP, WPA, WPA2, TKIP, AES.
Отдалечен достъп – гледането на живо може да се извършва от всеки компютър, от всяко място, както и от смартфони и таблети.
.Първоначалната настройка се извършва през рутер.
PoE (захранване през Ethernet). Съвременните Системи За İP Камери имат възможност да работят без допълнителен захранващ адаптер. Те могат да работят с PoE протокол, осигуряващ захранване по мрежовия кабел.

Контакти