Системи За DVR Камери - Системи За Камери - IP камери

Системи За DVR Камери

Системи За DVR Камери или така наречените DVR рекордери, които ще намерите в тази категория отговарят на всички технически изисквания за създаване на качествена и надеждна система за видеонаблюдение.

264 компресия с два потока, наличие на мрежова функционалност и възможност за дистанционно наблюдение в реално време и преглед на запис в локална мрежа или през интернет, дистанционно управление и превключване на параметри, поддръжка на SATA твърд диск, наличност на VGA видео изход, мобилна поддръжка за телефони и PDA устройства, управление с мишка и дистанционно управление, софтуер CMS (Централна система за управление), който позволява комбиниране на множество видеорекордери, централно наблюдение и серийно управление, достъпни на различни сайтове.
Сред най-важните характеристики, от които зависи изборът на DVR устройство са: според броя на видео каналите, Системи За DVR Камери бива 4, 8, 9, 16 и 32 канала.
Метод MJPEG, MPEG-4 и H.264

Системи За DVR Камери, DVR Камери, DVR устройство, DVR Cameras,

Системи За DVR Камери

MJPEG и MPEG-4 методи за компресия оценка на качеството на полученото изображение В допълнение, тези методи за компресия изискват по-висока мрежова скорост при гледане в реално време или гледане на записи през Интернет. Ето защо препоръчваме Системи За DVR Камери с H.264 компресия.
Скорост на възпроизвеждане – 25 кадъра в секунда в реално време (реално време, 25 кадъра в секунда на канал) и нереално (по-малко от 25 кадъра в секунда на канал). Скоростта на възпроизвеждане е параметър, деклариран от производителя за всички канали. Например, ако DVR е настроен на скорост на възпроизвеждане от 100 кадъра в секунда (100 кадъра в секунда) и има четири видео входа, получаваме 25 кадъра на канал; това е скоростта на възпроизвеждане в реално време за PAL TV система. . Ако Systems For DVR Cameras има 8 канала, получаваме 12,5 кадъра в секунда на канал при 100 кадъра в секунда, което причинява известно „отрязване“ на изображението по време на наблюдение в реално време.
Резолюция на възпроизвеждане са CIF (360×288), HD1 (720×288) и D1 (720×576). Резолюцията при възпроизвеждане показва разделителната способност, при която изображението, заснето от всяка камера, се възпроизвежда на монитора, свързан към DVR. В много видеорекордери този параметър е функционално тясно свързан със скоростта на възпроизвеждане (колкото по-висока е разделителната способност, толкова по-ниска е скоростта на възпроизвеждане).
Системи За DVR Камери с разделителна способност на възпроизвеждане D1 (720×576) при скорост на възпроизвеждане 25fps за всеки канал (в реално време осигурява високо качество на изображението при наблюдение в реално време).
Резолюция на запис – този параметър се характеризира с три основни стойности са CIF (360×288), HD1 (720×288) и D1 (720×576).
С всичко казано до тук, DVR устройство за изграждане на вашата Системи За DVR Камери.

Контакти