Системи За CCTV Камери - Kent Agency | София

Системи За CCTV Камери

Мегапикселовите камери са оборудвани с CMOS или CCD сензори с висока разделителна способност, подобни на тези в Системи За CCTV Камери.
В момента се произвеждат камери с 2 или повече мегапиксела, което позволява да се получи значително по-детайлна картина в сравнение с резолюцията на стандартните камери.
0,3 Mpix. Една мегапикселова камера с подходящ обектив може успешно да замени няколко стандартни камери, което ги прави привлекателни за нови настройки.
Изображението, получено от Системи За CCTV Камери, има документално качество на цифрова снимка, което позволява ясно разграничаване на лица, регистрационни номера и обекти. Използването на качествен принтер осигурява разпечатки на събития с фото качество.
По време на наблюдение – цифрово увеличение (Zoom) и “виртуално” движение на камерата (Pan-tilt) могат лесно да се извършват без загуба на качество, тъй като резолюцията на екраните е по-ниска от тази на камерата.

Системи За CCTV Камери изискват лещи с по-високо качество от стандартните камери за видеонаблюдение. Ето защо големите производители са разработили гама от мегапикселови лещи специално за себе си.

Изискванията на потребителите с появата на HDTV (телевизия с висока разделителна способност)
за подобряване на качеството на картината
Това обобщава общата тенденция към увеличаване на разделителната способност както на Системи За CCTV Камери така и на екраните за наблюдение.
Системи За CCTV Камери като силно разрастващ се пазар за продукти за сигурност и особено Системи За CCTV Камери. Това се дължи, от една страна, на подобряването на инвестиционния климат и експанзията в строителния сектор. От друга страна важен фактор е стартирането на редица европейски проекти за подобряване на обществената безопасност – видеонаблюдение, контрол на булевардните кръстовища, сигурността в сферата на образованието, борбата с тероризма.

Контакти