За Hас - Системи За Камери - IP камери | Hikvision и Dahua

Kent Agency

Security Systems прави стъпки напред с целта да се превърне във водеща компания в професионалната, качествена и прозрачна търговия, която постоянно създава стойност за своите служители и клиенти и се показва като пример.

CLIENTS
140
+
PROJECTS
290
+
left_top_02left_top_01
right_bottom_02right_bottom_01

Нашата История

Нашият екип,oбучен на техните позиции и специализиран в съответствие с техния опит, осигурява обслужване на клиенти от техническата служба.

За Нас
Kent Agency, Security Systems прави стъпки напред с целта да се превърне във водеща компания в професионалната, качествена и прозрачна търговия, която постоянно създава стойност за своите служители и клиенти и се показва като пример
Нашата мисия
Като Kent Agency, ние продължаваме да работим като екип с мироглед, който заема удовлетвореността на клиентите и хората в центъра си. Ние правим всичко възможно, за да гарантираме, че ще получите стойността на парите си до последната стотинка.
Визия
Точно както в деня, в който бяхме основани, днес ние осигуряваме сигурност в домовете и на работните места и докато правим това, продължаваме да растем, без да компрометираме вашето удовлетворение.
Нашият екип, обучен на техните позиции и специализиран в съответствие с техния опит, осигурява обслужване на клиенти от техническата служба.

ИНСТИТУЦИОНАЛЕН

Ние внимателно подбираме продуктите на нашия сайт
Ние внимателно подбираме продуктите на нашия сайт с най-достъпни цени и най-дълъг експлоатационен живот. Работим с водещите марки в сферата на сигурността.
Нашата Компания
Нашата Компания се старае да предложи на Вас, нашите уважаеми клиенти, най-достъпните цени и най-качествените продукти.
Нашите продукти
Всеки продукт в нашия сайт е с гаранция от фирмата вносител и производител 2 години.
Контакти